Sejem Dom odprl svoja vrata (8.marec – 13.marec)

1185
Utrinki iz sejma Dom

Ljubljana, 8.marec. Letošnji sejem Dom je svoja vrata na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odprl 8.marca. Sejem predstavlja različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice. Na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin se predstavlja 545 podjetij iz 32 držav. Kot vsako leto bodo predstavljene tudi novosti v panogi.

Utrinki iz sejma Dom
Utrinki iz sejma Dom

V okviru sejma so podelili priznanji Znak kakovosti v graditeljstvu za razvojno tehnološke dosežke s področja graditeljstva.

Na voljo so brezplačna predavanja in nasveti za obiskovalce, ki sta jih pripravila Gradbeni inštitut ZRMK ter svetovalna mreža ENSVET – Eko sklad.

V pomoč pri vprašanjih, kako svoja sredstva učinkovito in dolgoročno ustrezno uporabiti pri gradnji ali obnovi hiše, stanovanja ali naprav, pri rabi energije ali bivalnem ugodju, bodo na voljo nasveti o učinkoviti rabi energije (URE) in uporabi obnovljivih virov energije (OVE) svetovalcev mreže ENSVET.

Možnost nakupa vstopnic po 5 EUR v času HAPPY HOUR.

Katalog sejma: http://www.sejemdom.si/za-obiskovalce/1542

Vir: http://www.sejemdom.si/