Kreativni tiri 03, Ljubljana 21.oktober 2016

1329
Kreativni tiri 03

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo – Direktorat za lesarstvo vas vabita na delavnico Kreativni tiri 03, ki jo organizirata v sodelovanju s Kreativnim centrom za les, Društvom inženirjev in tehnikov lesarstva Ljubljana in ostalimi partnerji.

V situaciji, ko v Sloveniji lesne industrije ni več, majhni pa od prezasedenosti pokajo po šivih, ko je slovensko lesarstvo, kot po vojni, popolnoma nepovezano in prepuščeno samo sebi, ko tuji trgi niso izbira, ampak nuja, ko so prakse, izkušnje in prepričanja popolnoma različni, manjka odgovor na vprašanje, kako naprej?

Na tretji delavnici Kreativni tiri, ki so zamišljeni kot spodbuda pri izvoznih aktivnostih vsem tistim podjetjem, ki svoje znanje, oblikovalsko, arhitekturno in tehnološko odličnost izkazujejo v lesu, bomo predstavili uspešne slovenske pohištvene zgodbe pri prodoru na tuje trge. Predstavniki inovativnih podjetij bodo spregovorili o izkušnjah, ki so jih pridobili na sejemskih nastopih ter drugih poslovno kreativnih nastopih v tujini.

PROGRAM:
16.30-17.00 – Registracija udeležencev
17.00-17.15 – Uvodni nagovor in pozdrav udeležencev
17.15-19.00: Delavnica s predstavitvami:
– Loredana Matkovič, Mizarstvo Bolčič
– Stane Bukovec, Evostil
– Matej Feguš, Donar
– Franc Lušin, Sodimex
– Robert Klun, Klun Ambienti
– Slavko Novinec, Mizarstvo Novinec Marija
– Primož Jeza, Primož Jeza Studio
– Manca in Lana Strle, 3S Design
19.00-21.00: Kruh in vino

Aktivnost financirana s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije – Direktorat za lesarstvo.

Udeležba je brezplačna.

Vir: http://kcls.si/kreativni-tiri-03/